Internet of Water Flanders: a full stack approach to monitor water quality parameters

Na groot succes van hun eerste webinarreeks in 2020, organiseert de e-Master in Water Resources Engineering (eMWRE) een tweede webinarreeks in het voorjaar van 2021.

emwre

Deze webinarreeks van 18 februari tot en met 16 maart omvat 8 sessies en focust op hoe remote sensing, Internet of Things en burgerwetenschap wateringenieurswetenschappen en waterbeheer kunnen ondersteunen. Gerenommeerde wetenschappers uit de vier hoeken van de wereld behandelen onderwerpen zoals IoT & remote sensing, overstromingen, waterkwaliteiti, landbouw, datamanagement en ecosystemen.

IoT & remote sensing
Onder dit topic licht Piet Seuntjens (Programmamanager Water bij VITO) het Internet of Water Flanders project toe.  Zijn presentatie Internet of Water Flanders: a full stack approach to monitor water quality parameters vindt plaats op 11 maart.

Je kan de volledige sessie gratis live volgen via Youtube.

 

 

 

 

 

 

 

Bij elke webinar is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan het expertpanel tijdens een Q&A. Inschrijven om deel te nemen aan het gesprek kan niet meer, maar de volledige sessie wordt gestreamd via Youtube.

Datum

18 februari 2021 - 16 maart 2021
Categorie
Kijk hier live op 11/03 16 uur

Dank je voor je inschrijving!