Internet of Water Flanders Events: een directe dialoog met onze stakeholders

Stakeholderevementen en workshops zijn voor Internet of Water Flanders essentieel bij het tot stand brengen van een dialoog met alle stakeholders. In oktober vorig jaar vond het eerste evenement plaats. Ook dit jaar en de komende jaren worden er meerdere evenementen gepland.

Via eigen stakeholderevents en door aanwezig te zijn op verschillende externe evenementen in binnen-en buitenland willen we op regelmatige basis in gesprek gaan met diverse stakeholders. Neem geregeld een kijkje in de volledige evenementen kalender op onze website

Stakeholders verzamelen in Aalst
Op 1 oktober 2019 namen ruim 120 mensen deel aan ons eerste evenement bij de VMM in Aalst. Daarbij werden zowel de technologie- en dienstenleveranciers als de waterstakeholders ingelicht over de opzet en de mogelijkheden van het onderzoeksproject. Nadien werd er in breakoutsessies verder gebrainstormd over de mogelijkheden van Internet of Water Flanders en toekomstige use cases door de waterstakeholders. Voor de technologie- en dienstenleveranciers werd er dieper ingegaan op aanbestedingskaders.

Dit jaar richten we ons met workshops op de problematiek van bodemverzilting (zowel aan de kust als in de havenregio van Antwerpen en Gent) en de impact van lozingen en overstorten op onze waterkwaliteit.


Ontdek alle Internet of Water Flanders Events hier